Bij alle Puur en Mooi behandelingen wordt er gewerkt met Malima Skincare, dit merk staat voor zo natuurlijke mogelijk, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huidindentieke ingredienten welke optimaal resultaat geven. Daarom bevatten alle producten maximale werkstof percentage en de creme s en serums tevens een natuurlijke UV bescherming. Het samenspel tussen de intensieve behandelingen, sensationele geuren en unieke producten zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering! Kies de behandeling die bij u past.....

PUUR FRIS

Een heerlijk reinigende en zuiverende gelaatsbehandelin: reiniging, dieptereiniging, masker en dag -of nachtverzorging afgestemd op uw huid zodat deze weer fris aanvoelt!

PUUR STRALEND

Een heerlijke reinigende en hydraterende behandeling: reiniging, dieptereiniging, masker en dag - of nachtverzoging afgestemd op de conditie van uw huid zodat deze weer kant stralen!

PUUR ONTSPANNEND

Een heerlijke reinigende, hydraterende en ontspannende behandeling: reiniging , dieptereiniging, ontspannende massage van gelaat, nek en schouders, masker en dag-of nachtverzorging van uw huid zodat u er weer stralend en ontspannen aanvoelt!

PUUR SEIZOEN

Zeer bijzondere gelaatsbehandeling die aangepast wordt aan het seizoen en de nieuwste trends. Laat u verrassen door het seizoen!

MOOI MOMENT

Een heerlijk reinigende en zuiverende gelaats-behandeling met geurreis, dieptereiniging, masker met actieve ingredienten, dag -en nachtverzorging afgestemd op uw huid. In deze Mooi behandeling wordt daarnaast gewerkt met speciaal producten zoals hoogwaardige serums.

MOOI GEVOEL

Bijzondere ontspannende well-being behandeling met voetenbad, geurreis, reiniging, dieptereiniging, meerdere ontspannende massages, masker met actieve ingredienten en dag-en nachtverzorging, die volledig aangepast op de conditie van uw huid! In deze Mooi behandeling wordt daarnaast gewerkt met speciaal producten zoals hoogwaardige serums, ampullen, oog en lippenmasker.

MOOI VERRASSEND

Speciale exclusieve behandeling, zoals bij Mooi Beleving maar deze wordt aangepast aan het seizoen en de nieuwste trends. Onder het kopje onder de aandacht kunt u vinden wat er nu in deze behandeling zit. Een geweldige behandeling die u telkens weer zal verrassen!

MOOI BELEVING

Heerlijk ontspannende behandeling zoals bij Mooi Gevoel maar met extra Weda kruidenbundels gevuld met zeezout, kruiden en warme heerlijk geurdende olie waarmee de voeten en onderbenen worden gemasseerd en licht gescrubd. Een verrassende beleving van knisperende pakjes die u zult voelen van top tot teen!

MOOI MET STENEN

Unieke behandeling waarin ook de rug of benen worden meegenomen. In deze bijzondere behandeling wordt gebruik gemaakt van warme en koude hotstones of edelstenen. Weldaad voor lichaam en geest. Laat uw huid stralen!Heerlijke lichaamsbehandelingen voor een mysterieuze en ontspannende 'warmte reis' De verfijnde behandelingen en massages worden al eeuwen in verschillende culturen over de wereld toegepast en zorgen voor vitaliteit en harmonie van lichaam en geest. In een oase van rust komen lichaam en geest tot een diepe en complete ontspanning, een moment van verademing door middel van prikkelen van de zintuigen en massagetechnieken uit verschillende werelddelen.

DROOMREIS MOOI SIWA

De Siwa Feelings vindt haar oorsprong in de oosterlijke delen van de Egyptische woestijn. Oases waren in het oude Egypte een bron van reiniging,ontspanning en socialisatie. De warme Siwa-kruidenpakking zal spierspanningen verlagen en de afvoer van afvalstoffen stimuleren. Door het gebruik van geurende olien wordt u uitgenodigd mee te reizen naar deze ver gelegen oases en de drukte van alledag voor even te vergeten.

DROOMREIS MOOI HAWAII

De Hawaiiaanse cultuur kent vele ceremoniele tradities om de onderlinge band te versterken. Masseren zit diep geworteld in deze oude levenswijze en wordt van generatie op generatie door gegeven. Laat u meevoeren op de golven van de stille oceaan, waarbij koesterende handen u laten wegglijden in volledige ontspanning. Het gebruik van de warme zijdezachte kruidenolie nodigt u uit mee te reizen naar dit exotische oord, waar tijd nog stress bestaat.

DROOMREIS MOOI JAIPUR

Vanuit de eeuwenoude Ayurvedische levensleer wordt door gebruik van bijzondere edelstenen de energie in het lichaam weer in balans gebracht. De synergetische werking tussen de fraaie edelstenen, Ayurvedische massage en weldadige kruidenolie, zullen u helpen alle spanningen los te laten. De warme gladde stenen nodigen u uit mee te reizen naar deze mooie Indiase cultuur en dompelen u onder in een rijkdom van positieve energie.

DROOMREIS MOOI LAVA

In Engeland gebruikten ze eeuwen geleden de "Holdstones". In Azie en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuur-naalden, door de stenen op de acupunctuurpunten te plaatsen. In China werden de verwarmde stenen ca. 1500 jaar voor Christus gebruikt voor vermoeide spieren. De oude Grieken en Romeinen gebruikten de warme stenen in badhuizen om elkaar te masseren. In Hawai werden de warme stenen ingezet voor genezende behandelingen. In Amerika wordt het al eeuwenlang door de Indianen gedaan en ook Japan heeft zijn eigen vorm. In de jaren 90 werd Hot Stone Massage in de Verenigde Staten door Mary Nelson "herontdekt". Haar La Stone-therapie maakt gebruik van basaltstenen, die zijn ontstaan door de lava van vulkanen, die afgekoeld eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen en daarom mooie ronde vormen hebben gekregen.

DROOMREIS HIMALAYA

Voordat de Tibetaanse monniken in meditatie gingen, reinigden zij intensief hun lichaam met zuiverende mineralen. Vanuit deze oude traditie is de Himalaya Feelings ontstaan. De aangename warme pakketjes bevatten zoutkristallen en worden gedrenkt in een weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en uw spieren verwarmd. U wordt uitgenodigd mee te reizen naar de Himalaya, zodat uw energie weer vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest kan herstellen. Na deze ontspannende warmte reis voelt u zich als herboren, een gevoel van intense beleving, ontspanning en welzijn!