;
Malima Skincare een alliantie tussen natuur en wetenschap.

Wij werken in onze salon met het prachtige, bijzondere merk Malima Skincare, hieronder vind u alle belangrijke informatie, bij vragen bel of mail gerust.

Effectieve verzorging & huidverbetering

Malima Skincare staat voor zo natuurlijk mogelijke, meest huidvriendelijke verzorgingsproducten met huididentieke ingredienten welke uw huid optimaal resultaat geven. Daarom bevatten alle producten maximale werkstof percentages en de cremes en serums tevens een natuurlijke UV bescherming. De Skincare producten zijn vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat, en toegevoegde kleurstoffen! De Malima producten zijn op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld en in een eigen laboratorium vervaardigd.

Natuurlijke & huididentieke ingredienten

Malima Skincare producten bevatten een scala aan natuurlijke olien, zoals Babassu, Tamanu, Argan en Marula olie, die rijk zijn aan essentiele vetzuren. Omega 3, 6 en 9 zijn niet alleen belangrijk voor een goede algemene gezondheid, maar ook de huid heeft veel baat bij deze essentiele vetzuren. Tevens bevat elk Skincare product huididentieke ingredienten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen. De innovatieve formules zijn speciaal voor elk huidtype of huidprobleem samengesteld. Ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden maximaal resultaat.

Innovatieve formules & unieke verpakking

Binnen Malima Skincare staat langdurige en optimale werkzaamheid van de innovatieve formules centraal. Verpakking speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het product en moet voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Daarom zijn alle cremes, serums en maskers in speciale dubbelwandige dispensers verpakt. Daarmee wordt elk product beschermt tegen invloeden van buitenaf en is het tevens perfect te doceren. Zo wordt de inhoud optimaal geconserveerd en behouden de formules gedurende het gebruik hun krachtige werking.

Effectieve


verzorging


&


huidverbetering