Voel je Welkom bij Puur Mooi bij Marion

Wanneer U bij Puur Mooi bij Marion naar binnenstapt ervaart u vrijwel direct een oase van ontspanning en rust. En dat is precies de bedoeling. Een behandeling is ontspannen tijd voor u zelf, waarbij u volledig in de watten wordt gelegd. Bij Puur Mooi kunt u onthaasten, uitrusten, ontspannen en bijkomen van alle drukte die een dag soms met zich meebrengt. Maar bovenal: hemels genieten van het weldadige gevoel van luxe. Ervaar het zelf!

In de stijlvolle salon gaan beauty en wellness hand in hand. Alle behandelingen zijn met zorg samengesteld, zodat we u een ultieme beleving van schoonheid en well-being kunnen geven. Ontspanning, rust, aandacht, professionaliteit, kwaliteit, advies en persoonlijke sfeer staan voorop.

De Puur en Mooi behandelingen worden afgestemd op de conditie van uw huid. Omdat deze niet altijd hetzelfde is, wordt u bij Puur Mooi een brede keuze aan behandelingen en verzorgingsproducten geboden. Ook ontvangt u advies over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen om een optimaal resultaat te behalen en te behouden.


Omdat de mooiste huid liefde van twee kanten krijgt

Graag wil ik me ook even voorstellen.Mijn naam is Marion Hammers en ik ben de trotse eigenaresse van Puur Mooi bij Marion. Mijn opleiding heb ik gedaan bij Imko opleidingen en ik heb in 2003 het erkende Stivas diploma behaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik erg veel ervaring opgedaan bij een groothandel in Cosmetica, waar ik veel ingredienten kennis heb opgedaan en vele behandeltechnieken heb aangeleerd. Tevens heb ik theorie en praktijk lessen gegeven aan collega schoonheidsspecialistes. Na vele jaren dit met erg veel plezier te hebben gedaan, heb ik besloten om een eigen salon te openen en mijn passie voor het vak met u te mogen delen. Uw huid is mijn passie!

Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat iemand zich prettig en ontspannen en welkom voelt.

Neem een gerust een kijkje op mijn site, mocht u vragen hebben, aarzel dan niet en bel of mail me gerust.

Met ontspannen groet,
Marion Hammers